«Έχουμε εξασφαλίσει τα αρχεία μας και τα προσωπικά μας δεδομένα;»

Το πόσο σημαντικά είναι τα αρχεία μας το γνωρίζουμε όλοι καλά, αυτό που δεν γνωρίζουμε είναι ότι ο κίνδυνος να τα χάσουμε είναι μεγάλος. Οι συνηθέστερες αιτίες απώλειας δεδομένων είναι

Τα αποθηκευτικά μέσα να χαλάσουν

Το κακόβουλο λογισμικό (Spyware, Ransomware, Virus κλπ)

Δεν πρέπει να ξεχνάμε τον ανθρώπινο παράγοντα

Εισβολή τρίτων στον υπολογιστή μας

Όλα τα παραπάνω δίνουν στο σύστημα λήψης αντιγραφών ασφαλείας (backup) πρωταγωνιστικό ρόλο στην ομαλή & απρόσκοπτη λειτουργία κάθε προσωπικού και εταιρικού περιβάλλοντος. Μέσω αυτού του συστήματος προστατεύονται τα δεδομένα των συσκευών, λαμβάνοντας αντίγραφα ασφαλείας αυτών και προστατεύοντας τα, σε ασφαλή μέσα αποθήκευσης. Τα αντίγραφα αυτά θα πρέπει να είναι διαθέσιμα όταν χρειαστεί, για  να αποκαταστήσουν οποιαδήποτε πρόβλημα παρουσιαστεί.

Εμείς στην Datamix αναλαμβάνουμε να σας βρούμε την καλύτερη λύση, βάση των αναγκών σας, για να λαμβάνετε αντίγραφα ασφαλείας  (Backup) μέσω προγραμματισμένων εργασιών χρησιμοποιώντας σύγχρονους τρόπους, εξωτερικές συσκευές αποθήκευσης (USB stick, external HDD), Netwotk Attached Storage (NAS), Cloud services.  Γιατί πιστεύουμε, ότι το πιο σημαντικό στον υπολογιστή σας είναι τα αρχεία σας.

Για τους εταιρικούς μας πελάτες παρέχουμε την δυνατότητα της συνεχόμενης προστασίας και ελέγχου για  την εξασφάλιση καλής λειτουργίας του Server της επιχείρησης σας. Αναλαμβάνουμε να ελέγχουμε εμείς τον Server σας για τυχόν σφάλματα υλικού (hardware) και λογισμικού (software) καθώς επίσης και τον έλεγχο του συστήματος αντιγράφων ασφαλείας (backup).

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ