Συνεργάτες

UNISOFT
(ΚΕΦΑΛΑΙΟ – CAPITAL)

Η UNISOFT ιδρύθηκε στα τέλη της δεκαετίας του ’80, συνιστώντας έναν από τους
κορυφαίους κατασκευαστές επιχειρηματικού λογισμικού στην ελληνική αγορά.
Με έδρα στην Αθήνα, υποκατάστημα στη Θεσσαλονίκη και ένα ισχυρό δίκτυο
συνεργατών σε ολόκληρη την ελληνική επικράτεια, η εταιρεία δραστηριοποιείται στην
παραγωγή και εμπορία τυποποιημένων λύσεων λογισμικού για μικρές, μεσαίες και μεγάλες
επιχειρήσεις και οργανισμούς κάθε οικονομικού κλάδου, τόσο του ιδιωτικού, όσο και του
δημοσίου τομέα.

Με περισσότερα από 30 χρόνια παρουσίας στην αγορά, η UNISOFT διαθέτει και
υποστηρίζει σήμερα ένα πελατολόγιο 25.000 και πλέον επιχειρήσεων στην Ελλάδα και το
εξωτερικό, προσφέροντάς τους όλα όσα χρειάζονται για την αποτελεσματική οργάνωση, το
διαρκή έλεγχο της λειτουργίας τους και την έγκαιρη λήψη τεκμηριωμένων αποφάσεων.
Μεταξύ αυτών συγκαταλέγονται το Κεφάλαιο ERP, η πλέον επιτυχημένη λύση
μηχανογράφησης στην ελληνική αγορά με περισσότερες από 20.000 εγκαταστάσεις, καθώς
και η καινοτόμος επιχειρηματική εφαρμογή Capital B.O.S.

Μία νέα προσέγγιση στο χώρο
του επιχειρηματικού λογισμικού βασισμένη στην τεχνολογία Business Optimization System,
που φέρνει πραγματική επανάσταση στη λειτουργία των μικρομεσαίων επιχειρήσεων χάρη
στην απλότητα, την ταχύτητα και την ευελιξία χρήσης της.

TECHNORAN (SAM4S)

Η TECHNORAN, αποκλειστικός αντιπρόσωπος και επίσημος εισαγωγέας γνωστών οίκων του εξωτερικού στην Ελλάδα, δραστηριοποιείται με επιτυχία στον χώρο της χονδρικής. Τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά των προϊόντων μας, η άριστη γνώση της αγοράς και τα καθιερωμένα δίκτυα χονδρικής πώλησης μας έχουν επιτρέψει να έχουμε ηγετικό ρόλο στην αγορά, πάντα σε συνεργασία με καταξιωμένες επιχειρήσεις του χώρου.

Η επένδυση σε σημαντικές συνεργασίες και η αντιπροσώπευση για την Ελλάδα πολυεθνικών εταιριών – κολοσσών του εξωτερικού (π.χ. SAM4S Φορολογικοί Εκτυπωτές και Φορολογικοί Μηχανισμοί, SAM4S Συστήματα POS, BIXOLON Mini Θερμικούς Εκτυπωτές Παραγγελίας, Αποδείξεων & Barcode, ACLAS – ACOM Ηλεκτρονικοί Ζυγοί κ.α.) δείχνει τον δρόμο και σηματοδοτεί ένα λαμπρό μέλλον συνεχούς ανάπτυξης, ευκαιριών αλλά και προκλήσεων για την εταιρία.

Στην ιστοσελίδα www.technoran.gr μας θα βρείτε πληροφορίες καθώς και όλα τα ενημερωτικά φυλλάδια για τα προϊόντα που αντιπροσωπεύουμε.

H TECHNORAN AE είναι μέλος του Συνδέσμου Εισαγωγέων & Κατασκευαστών Ταμειακών Συστημάτων (ΣΕΚΤ) και μέλος του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Πληροφορικής Ελλάδος (ΣΕΠΕ). Εδρεύει από το 1980 σε ιδιόκτητα γραφεία στην οδό Λένορμαν 80 Αθήνα.

INTERSYS
(CANON-BROTHER)

Η Intersys AE ιδρύθηκε το 1968 με την επωνυμία ΙNTERDATA AE και αποτελεί την πρώτη Ελληνική εταιρεία πληροφορικής. Έχοντας συμπληρώσει πάνω από 42 χρόνια επιτυχημένης διαδρομής είναι σήμερα μία από τις μεγαλύτερες και αναγνωρισμένες εταιρείες στην Ελλάδα στο χώρο των Ηλεκτρονικών Καταναλωτικών Προϊόντων, των Συστημάτων Οργάνωσης Γραφείου και Πληροφορικής.

Η Intersys διατηρεί αποκλειστική και μακρόχρονη σχέση με κορυφαίους κατασκευαστές του εξωτερικού όπως Canon, Pioneer, Brother, Haier, Gorenje, Nec και η Ideal.

Διαθέτοντας τεράστια προϊοντική γκάμα και πολυκαναλικό σύστημα διάθεσης των προϊόντων της, η Intersys υποστηρίζει 2.000 σημεία πώλησης σε όλη την Ελλάδα, ενώ παράλληλα διαθέτει οργανωμένο Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών και Υποκατάστημα στη Βόρεια Ελλάδα.

Επενδύοντας διαρκώς στο ανθρώπινο δυναμικό που αποτελεί και τον βασικό πυρήνα της και σε υλικοτεχνική υποδομή, η Intersys εγκαινίασε πρόσφατα νέες, ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της στο Μαρκόπουλο Μεσογαίας, στις οποίες φιλοξενείται και η νέα της έδρα. Σε οικόπεδο 15 στρεμμάτων, σε μια από τις πλέον αναπτυσσόμενες περιοχές των Μεσογείων, η Intersys δημιούργησε ένα κτήριο μοντέρνας αισθητικής, έκτασης 8.500 m2 , όπου στεγάζονται το κέντρο διανομής και διακίνησης προϊόντων καθώς και υπερσύγχρονα γραφεία.

TALOS (KASPERSKY)

Το 2007 o Νικόλας Μαρκόπουλος , ειδικός σε θέματα ασφάλειας διαδικτύου και marketing , ιδρύει την ΤΑΛΩΣ το 2008 αναλαμβάνει την αντιπροσωπεία της άγνωστης τότε εταιρίας Kaspersky Lab. στην Ελλάδα. Το 2009 Η ΤΑΛΩΣ ΕΣΠ Ε.Π.Ε ως αποκλειστικός διανομέας καθιερώνει το Ρωσικό brand στις καρδιές των Ελλήνων ως την καλύτερη και ασφαλέστερη λύση.
Σήμερα οι Έλληνες γνωρίζουν ότι το brand Kaspersky Lab. είναι συνυφασμένο με την ΤΑΛΩΣ , έχοντας προστατέψει περισσότερους από 500.000 χρήστες και εταιρείες σε Ελλάδα και Κύπρο.

Η εταιρεία έχει πολάκις βραβευτεί για το έργο της και έχει αναλάβει σημαντικά έργα και προγράμματα προστασίας από απειλές του διαδικτύου και κακόβουλα λογισμικά.

Η Kaspersky Lab είναι μια παγκόσμια εταιρία στον τομέα του κυβερνοχώρου που γιόρτασε την 20ή επέτειό της το 2017. Η προηγμένη τεχνογνωσία της Kaspersky Lab στον τομέα των διαδικτυακών απειλών, μετατρέπεται συνεχώς σε λύσεις και υπηρεσίες ασφάλειας για την προστασία των επιχειρήσεων, των κρίσιμων υποδομών, των κυβερνήσεων και των καταναλωτών σε όλον τον κόσμο.

Το ολοκληρωμένο χαρτοφυλάκιο ασφάλειας της εταιρείας περιλαμβάνει την προστασία των endpoints και μια σειρά εξειδικευμένων λύσεων και υπηρεσιών ασφάλειας για την καταπολέμηση των εξελιγμένων και εξελισσόμενων ψηφιακών απειλών. Περισσότεροι από 400 εκατομμύρια χρήστες προστατεύονται από τις τεχνολογίες της Kaspersky Lab και βοηθάμε 270.000 εταιρικούς πελάτες να προστατεύουν ότι πιο σημαντικό για αυτούς.